Kanotocht 5de leerjaar

Op maandag 25 juni ging het 5de leerjaar op kanotocht. Het was prachtig weer, de blije gezichten waren aanwezig. Na 6 km fietsen en 6 km wandelen mochten onze benen even rusten en mochten onze armen het werk doen in de kano.
Op de foto’s kunnen jullie zien hoe leuk het wel was.

Pyjamadag en pannenkoeken

De leerlingenraad had een idee....
Zo wouden ze graag een pyjamadag op school.

Eerst was het ochtendgym op de speelplaats en iedereen deed goed mee.
Verder gingen de leerlingen nog voorlezen bij hun meter/peter, deden sommige een kussengevecht, keken een film, speelden spelletjes,.....

Pyjamadag is top !!!
Wil je zien hoe we ervan genoten, klik op deze link.

Ooh ja, de juffen en meesters hebben ons nog getrakteerd op pannenkoeken...die hadden we gewonnen met de 1 tegen allen op vlierbeekkermis.

5C verjaardag juf

De juf was jarig en dat moest gevierd worden..., vonden de leerlingen van 5C. We maakten er een leuk feestje van. Dank je wel aan alle mama’s en papa’s voor al het lekkers.

sfeerbeelden vind je hier

5C en de kinderklimaatraad

Suzanne ging voor onze school 4 woensdagen naar de kinderklimaatraad. En wij mochten gaan luisteren naar welke goede ideeën ze hadden voor schepen Mohammed Ridouani.

klik hier voor de foto's

europabeurs 5de leerjaar

Naar jaarlijkse traditie kregen de leerlingen van het 5 de leerjaar een land van de Europese unie toegewezen. Ze moesten hier alles over te weten komen en dit op een leuke manier presenteren. Wat zijn ze hier weer goed in geslaagd. Knap gedaan allemaal!
Kijk je mee?