5C en de kinderklimaatraad

Suzanne ging voor onze school 4 woensdagen naar de kinderklimaatraad. En wij mochten gaan luisteren naar welke goede ideeën ze hadden voor schepen Mohammed Ridouani.

klik hier voor de foto's

5C verjaardag juf

De juf was jarig en dat moest gevierd worden..., vonden de leerlingen van 5C. We maakten er een leuk feestje van. Dank je wel aan alle mama’s en papa’s voor al het lekkers.

sfeerbeelden vind je hier

Vlierbeekkermis

Een zonovergoten dag, lachende kinderen en genietende ouders!
Het was een fijn feest voor jong en oud!
Vele kinderen deden hun uiterste best om alle één-tegen-allen proeven uit te voeren. Proficiat jullie dat schitterend gedaan. Leerkrachten, vet uw pannetje al maar in want er zullen veel pannenkoeken gebakken moeten worden!
Geniet mee van de sfeerbeelden.

europabeurs 5de leerjaar

Naar jaarlijkse traditie kregen de leerlingen van het 5 de leerjaar een land van de Europese unie toegewezen. Ze moesten hier alles over te weten komen en dit op een leuke manier presenteren. Wat zijn ze hier weer goed in geslaagd. Knap gedaan allemaal!
Kijk je mee?

Meester Dieter werd 50 jaar!

Wanneer een leerkracht 50 wordt, dan vieren we steeds met de hele school samen die verjaardag. Deze keer was het de beurt aan onze directeur meester Dieter! Eerst werd hij in de leraarskamer in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet om daarna door de hele school gefeliciteerd te worden met een lading chocotoffs en heel veel wensen.

voor sfeerbeelden, klik hier