Sportdag met de 5de en 6de klassers

Maar meer dan 100 kinderen stonden onder een grijze hemel ongeduldig te trappelen om te sporten.
Vol enthousiasme stortten ze zich op de springkastelen en het hindernissenparcours, de bmx-en en de eenwielers, het schermen en judo, de bumperballs en de klimmuur, het dansen en…..

Iedereen heeft zijn hartje kunnen ophalen. 't Was ferm, ‘t was tof!

Geniet mee!

5C en de techmobiel

De techmobiel was in onze klas. Dat betekende dat we mochten zagen, timmeren, solderen en nog veel meer. Wat hebben we ons geamuseerd.

Geloof je t niet? Klik dan maar hier.

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

5C naar het witloofmuseum

We gingen vorige maand op uitstap naar het witloofmuseum. We maakte. Zaadbollen, zagen hoe witloof groeit en we mochten zelfs wormen proeven 😱.

Kijk maar mee!

Netbaltoernooi 5de leerjaar

 
Op 5 februari deden de leerlingen van het 5de leerjaar hun uiterste best om de winnaar te worden van het jaarlijkse netbal toernooi. De inzet was formidabel, de samenwerking was prachtig, de strijdlust was ongezien. We hebben prachtige wedstrijden gezien, iedereen mag trots zijn. Kijk je mee?