Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

Doedag "Het lichaam" 6de leerjaar

We hadden dinsdag een super toffe en leerrijke doedag rond het thema lichaam met dank aan de mama van Jasper en haar collega, de mama van Marte en de papa van Lukas. Geniet je graag mee van de leuke momenten, ga dan zeker even kijken naar onze foto’s.

klimaatmars

Ook onze leerlingen wouden van zich laten horen voor het klimaat.
Kijk je mee naar enkele sfeerbeelden!

Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.