Dansfeestje

Na een week van (gelukkig geen) bloed, (heel veel) zweet (hier en daar) tranen en ook wat haar minder van de stress presenteer ik jullie 'het virtuele dansfeest'.
Kei fijn om te zien dat er toch veel hebben meegedaan en hopelijk is jullie vreugde even groot als mijn want ik was heel blij dat het klaar was en natuurlijk ook met het resultaat :D!

Geniet ervan!

Zwaaien aan de touwen, ringen en trapeze

Waaw, joepie, jeeh, .....
De kinderen waren door het dolle heen toen ze voor de eerste maal onze nieuwe klim installatie zagen.
We kunnen nu naar hartelust klimmen, draaien en zwaaien aan touwen, trapezes en ringen .

Dankzij de ouderraad, die tal van activiteiten organiseren, konden we deze installatie bekostigen.
Een welgemeende en hartelijke dank je wel van ons allemaal en van 3 fiere leerkrachten! Dikke mercie!

Hilde, Margot en Dries

Daar zit muziek in

Een nieuwe maand... een nieuw thema in ons jaarthema! Juf Bieke vertelde ons, samen met haar kinderen, wat dat nieuwe thema is. Daar zit muziek in! Al zingend en dansend hebben de kleuters van juf Bieke ons getoond wat we deze maand kunnen doen.

Carnaval 2020 Abdij

Februari is carnavalmaand. Zo ook bij ons op school. Naar jaarlijkse gewoonte liepen we vanuit de hoofdschool in een stoet het blokje om. We konden dit jaar op veel toeschouwers rekenen.

Ook in de klassen bleek het reuzefijn te zijn.

Kijk maar!

Sinterklaas in de Abdij

Hij komt! Hij komt! En hij is alweer vertrokken!

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Sinterklaas onze school een bezoek. Woensdag was hij al in de Liemingen en vrijdag was de Abdij aan de beurt. De druilerige regen zorgde ervoor dat we hem onder het afdak van de oude speelplaats moesten ontvangen in plaats van op straat maar dat was geen probleem voor de Pieten en de Sint.

De hele dag bezochten ze alle klassen en de kinderen hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren liedjes, versjes en zelfs een zoektocht naar pakjes. De kinderen waren superflink en er was ook snoep. De Sint heeft er alweer van genoten, en de kinderen ook.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik hier om te zien hoe leuk het was!