eindejaarsreceptie 6°lj

Opnieuw een schooljaar voorbij. Opnieuw een groep leerlingen uit het zesde leerjaar die "afstuderen" en daar hoort altijd een eindejaarsreceptie bij. En ook een eindejaarsdans, die ze voortreffelijk gebracht hebben.

voor de eindejaarsdans, klik hier

Voetbaltornooi 3de graad

Naar jaarlijkse gewoonte spelen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar een voetbaltornooi op de laatste woensdag van het schooljaar.

Ze kijken er altijd bijzonder lang naar uit en eindelijk is het zover. De weergoden waren ons goedgezind en zorgden voor niet al te veel warmte.

Voor het vijfde leerjaar gaat de trofee naar 5A van juf Catherine. In het zesde leerjaar is het de klas van juf Katrien, 6B, die met de trofee gaan lopen.

Proficiat aan alle voetballers!

Voor de foto's, klik hier

Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

6°lj naar het meer van Rotselaar

De laatste week...
We genieten vandaag nog even van het mooie weer aan het meer van Rotselaar.

Groetjes van het 6de

wereldbeurs 6de leerjaar

Zin om mee te genieten van een wereldmarktje? Kijk maar snel naar wat het 6de heeft klaargespeeld.