Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

Muzische vorming 6C

Als afsluiter van onze lessen drama mochten we vandaag ons toneel tonen. Wil je meegenieten. Kijk zeker eens naar de foto’s.

klimaatmars

Ook onze leerlingen wouden van zich laten horen voor het klimaat.
Kijk je mee naar enkele sfeerbeelden!

Doedag "Het lichaam" 6de leerjaar

We hadden dinsdag een super toffe en leerrijke doedag rond het thema lichaam met dank aan de mama van Jasper en haar collega, de mama van Marte en de papa van Lukas. Geniet je graag mee van de leuke momenten, ga dan zeker even kijken naar onze foto’s.