Sinterklaas in de Abdij

Hij komt! Hij komt! En hij is alweer vertrokken!

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Sinterklaas onze school een bezoek. Woensdag was hij al in de Liemingen en vrijdag was de Abdij aan de beurt. De druilerige regen zorgde ervoor dat we hem onder het afdak van de oude speelplaats moesten ontvangen in plaats van op straat maar dat was geen probleem voor de Pieten en de Sint.

De hele dag bezochten ze alle klassen en de kinderen hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren liedjes, versjes en zelfs een zoektocht naar pakjes. De kinderen waren superflink en er was ook snoep. De Sint heeft er alweer van genoten, en de kinderen ook.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik hier om te zien hoe leuk het was!

6C, 2C en KC1 : dag van het kind

Dag van het kind: gezelschapsspelletjes met 2C en de instapklas

De kinderen hebben recht op spel en ontspanning en het wil dan juist lukken dat we in ons jaarthema deze maand werken rond "Gezellig". Dus wat is er beter dan samen gezelschapsspelletjes spelen?

Techniekdag 6C

Op 14 november was onze eerst techniekdag. Ben je benieuwd? Kijk dan zeker eens naar onze foto's.

6C maakt pompoensoep met 2C

Op maandag 18 november hebben we samen met onze mete -en petekindjesklas (2C) pompoensoep met wortel gemaakt. Er zaten ook wat spinnetjes in. Kijk hier maar mee.

zeeklassen dag 3

Vandaag was het sportdag.
We namen de tram naar "De Haan" waar onze sportdag door ging.
Daar werden we in 4 groepen verdeeld.
We gingen surfen en raften in de zee en longboarden en kiten op het strand.
De zee was heel koud, maar gelukkig kregen we een wetsuit aan waardoor het een beetje warmer was.
Het waren toffe begeleiders die veel goede tips gaven.
's avonds was er een toffe fuif.
We hebben ons goed geamuseerd.