6C good cook

Op vrijdag 4 mei hadden we een kookworkshop van Good Cook. Eerst leerden we over de seizoensgroenten en fruit. We werden in 4 groepen verdeeld. Elk groepje kreeg een recept en ging aan de slag. Het zesultaat was versgesneden groentjes met pesto en dipsaus. Daarna lekkere wraps. En tot slot het dessertje appellolly’s. Alles was zonder dierenproducten of lactose gemaakt. Het was zeer lekker en gezond!

Onze klas vond het tof om dit te doen.

Voor sfeerbeelden, klik hier

6C de politie in de klas

Donderdag was de  politie voor de 3de keer in onze klas. De eerste keer vertelde hij over de politie zelf, de tweede keer had hij het over cyberpesten. Deze keer ging het over verslavingen zoals drugs, alcohol,… De politieman heet Koen. Hij droeg een echt politie uniform. Hij had het dan over alcohol in het verkeer, wanneer je een alcohol test moet doen. Degene die wou mocht dan zo’n blaastest doen.

Iedereen was nuchter. ;-)

 

Het was heel leuk om hem in deze klas te hebben.

Kijk maar mee! 

Vlierbeekkermis

Een zonovergoten dag, lachende kinderen en genietende ouders!
Het was een fijn feest voor jong en oud!
Vele kinderen deden hun uiterste best om alle één-tegen-allen proeven uit te voeren. Proficiat jullie dat schitterend gedaan. Leerkrachten, vet uw pannetje al maar in want er zullen veel pannenkoeken gebakken moeten worden!
Geniet mee van de sfeerbeelden.

Workshop clickit 6de leerjaar

De leerlingen van het 6de leerjaar kregen een workshop fotograferen.
Na een korte uitleg mochten ze gaan expirimenteren......wat een pareltjes zitten er tussen!
Kijk maar mee.

Meester Dieter werd 50 jaar!

Wanneer een leerkracht 50 wordt, dan vieren we steeds met de hele school samen die verjaardag. Deze keer was het de beurt aan onze directeur meester Dieter! Eerst werd hij in de leraarskamer in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet om daarna door de hele school gefeliciteerd te worden met een lading chocotoffs en heel veel wensen.

voor sfeerbeelden, klik hier